Hokkaido polievka

Polievky sú skvelým tipom na rýchly obed alebo večeru. Hokkaido polievka je skvelým tipom, je veľmi krémová a chutná. Musíš vyskúšať! 

Hokkaido polievka - Recept

Ingrediencie na 4 porcie

  • 1 hokkaido
  • 2 petržleny
  • 2 mrkvy
  • ½ cibule
  • Kúsok zeleru
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžica masla (min. 82% tuku)
  • 2 lyžice kokosového oleja
  • Himalajská soľ
  • Čierne mleté korenie
  • Muškátový orech
  • Petržlenová vňať
  • 1 smotana na varenie

Postup - Hokkaido polievka

Hokkaido tekvicu si očistíme a nakrájame na kocky. Petržlen, mrkvu a zeler nastrúhame na hrubo. Nakrájanú cibuľku jemne osmažíme na kokosovom oleji, pridáme zeleninu a chvíľu podusíme. Zalejeme vodou tesne nad zeleninu. Pridáme soľ, korenie, petržlenovú vňať, zakryjeme pokrievkou a varíme. Keď je zelenina mäkká, rozmixujeme zmes ponorným mixérom, pridáme roztlačený cesnak, smotanu (voliteľné), kvalitné maslo a muškátový orech podľa chuti. Nakoniec ešte prevaríme a môžeme podávať!

Hokkaido polievka

Pre ďalšiu inšpiráciu ma môžeš sledovať na mojich sociálnych sieťach: 

Dúfam, že sa ti tento tip páčil. Recept môžeš ohodnotiť tu: 

Hodnotenie

(5 – najlepšie)

5/5

Autor článku: Erika Krasnecová

Dizajn bez názvu

Moje meno je Erika Krasnecová. Som certifikovaná inštruktorka power jogy a výživová poradkyňa. Mám odvedených viac ako 700 lekcií power jogy. Pôsobím aj ako inštruktorka jogy v parku – Kultúrne leto Žilina, kedy počas celého leta spoločne zlepšujeme naše rána.  

Venujem sa tvorbe zdravých receptov, rada fotím, tvorím e-booky a pripravujem videá – joga online. Všetko kreatívne je moja parketa. Milujem hudbu, hru na klavíri a rada trávim čas v prírode.

Prečo som sa stala inštruktorkou? Aby som ľuďom ukázala, že cvičiť môže každý, podľa svojich možností. Chcem, aby ľudia pochopili, že cvičenie je dôležité pre každého jedného z nás. 

Joga vo mne vyvoláva pocit šťastia a chcem toto šťastie rozdávať aj iným ľuďom. 

Ďalšie tipy na zdravé recepty

Pridať komentár