Mrkvovo-hráškové bulgurotto s bravčovým mäsom

Mrkvovo-hráškové bulgurotto s bravčovým mäsom je skvelý tip na obed alebo večeru. Jednoduché recepty sú vždy vítané, obzvlášť ak nemáte čas rozmýšľať, čo by ste uvarili. Bulgur sa dá pripraviť na veľmi veľa spôsobov. 

Mrkvovo-hráškové bulgurotto s bravčovým mäsom - Recept

Ingrediencie na 2 porcie

  • 200 g bravčového karé
  • ½ cibule
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 lyžica kokosového oleja
  • 100 g baby karotiek
  • 100 g mrazeného hrášku
  • 60 g kukurice bez pridaného cukru
  • 160 g bulguru
  • Himalájska soľ
  • 1 lyžica masla (82% tuku)

Postup - Mrkvovo-hráškové bulgurotto s bravčovým mäsom

Bulgur uvaríme vo vriacej vode. Na kokosovom oleji, cibuľke a cesnaku si jemne osmažíme nakrájané bravčové mäso. Následne zalejeme vodou a dusíme do zmäknutia. Pridáme všetku zeleninu a ďalej dusíme. Keď sa vyparí voda a zelenina je mäkká, primiešame uvarený bulgur, dochutíme himalájskou soľou a na záver pridáme maslo. Dobrú chuť!

Mrkvovo-hráškové bulgurotto s bravčovým mäsom

Pre ďalšiu inšpiráciu ma môžeš sledovať na mojich sociálnych sieťach: 

Dúfam, že sa ti tento recept páčil. Ohodnotiť ho môžeš tu: 

Hodnotenie

(5 – najlepšie)

5/5

Autor článku: Erika Krasnecová

Dizajn bez názvu

Moje meno je Erika Krasnecová. Som certifikovaná inštruktorka power jogy a výživová poradkyňa. Mám odvedených viac ako 700 lekcií power jogy. Pôsobím aj ako inštruktorka jogy v parku – Kultúrne leto Žilina, kedy počas celého leta spoločne zlepšujeme naše rána.  

Venujem sa tvorbe zdravých receptov, rada fotím, tvorím e-booky a pripravujem videá – joga online. Všetko kreatívne je moja parketa. Milujem hudbu, hru na klavíri a rada trávim čas v prírode.

Prečo som sa stala inštruktorkou? Aby som ľuďom ukázala, že cvičiť môže každý, podľa svojich možností. Chcem, aby ľudia pochopili, že cvičenie je dôležité pre každého jedného z nás. 

Joga vo mne vyvoláva pocit šťastia a chcem toto šťastie rozdávať aj iným ľuďom. 

Ďalšie tipy na zdravé recepty

Pridať komentár