Pizza z nekysnutého cesta je naozaj chutný a rýchly recept. Neváhaj túto pizzu vyskúšať a daj mi vedieť, či ti chutila.
Pizza z nekysnutého cesta - Recept
Ingrediencie na 2 väčšie pizze
- 250 g hladkej špaldovej múky
- 250 g polohrubej špaldovej múky
- 1 kypriaci prášok do pečiva bez fosfátov
- 2 lyžičky himalájskej soli
- 250 ml mlieka
- 1 vajce
- 50 ml olivového oleja + na vymastenie plechu
- obloha podľa chuti
Postup - Pizza z nekysnutého cesta
Múku si preosejeme spolu s kypriacim práškom. Pridáme soľ, mlieko, vajce, olej a vymiesime cesto. Necháme 10 minút postáť. Potom ho rozdelíme na 2 časti a z každej vyvaľkáme tenký kruh, ktorý uložíme na olejom vymastený plech. Oblohu volíme podľa vlastnej chuti, ja som použila paradajkový pretlak, šampiňóny, paradajky, kukuricu. Pečieme na 190 stupňoch do zlatista. Pred koncom dopečenia pridáme syr podľa vlastného výberu. Dobrú chuť!
Pre ďalšiu inšpiráciu ma môžeš sledovať na mojich sociálnych sieťach:
Dúfam, že sa ti tento recept páčil. Ohodnotiť ho môžeš tu:
Hodnotenie
(5 – najlepšie)
Autor článku: Erika Krasnecová
Moje meno je Erika Krasnecová. Som certifikovaná inštruktorka power jogy a výživová poradkyňa. Mám odvedených viac ako 700 lekcií power jogy. Pôsobím aj ako inštruktorka jogy v parku – Kultúrne leto Žilina, kedy počas celého leta spoločne zlepšujeme naše rána.
Venujem sa tvorbe zdravých receptov, rada fotím, tvorím e-booky a pripravujem videá – joga online. Všetko kreatívne je moja parketa. Milujem hudbu, hru na klavíri a rada trávim čas v prírode.
Prečo som sa stala inštruktorkou? Aby som ľuďom ukázala, že cvičiť môže každý, podľa svojich možností. Chcem, aby ľudia pochopili, že cvičenie je dôležité pre každého jedného z nás.
Joga vo mne vyvoláva pocit šťastia a chcem toto šťastie rozdávať aj iným ľuďom.
Pridať komentár